ENGLISH VERSION   INSPIRATION OM PREGO BETINGELSER
SØG
 
 
B2B LOGIN
 
 
       
Din kurv indeholder 0 varer
VIS KURV
 
   
VIS:  TOM K  /  KAREN SIMONSEN  /  MENS SUNGLASSES  /  UNISEX SUNGLASSES  /  WOMENS SUNGLASSES  /  WEAROVER  /  KAREN SIMONSEN READER

KAREN SIMONSEN READER

Karen Simonsens kollektion af moderigtige læsebriller og læsesolbriller er resultatet af et tæt samarbejde, hvor designet tager udgangspunkt i Karen Simonsens velkendte stil og univers.

Karen Simonsens udsøgte sans for design ses tydeligt i kollektionen hvor en eksklusiv blanding af sæsonens trend farver mødes med de klassiske toner.

Takket være PREGOs teknik og mange års erfaring har læsebrillerne perfekt pasform. Vælg imellem metalstel af letvægtslegering eller plaststel støbt i det meget lette og fleksible TR90 plast som ofte anvendes til både briller og solbriller.

Hver model findes i flere farvevarianter og er altid monteret med ekstra tynde læsebrilleglas der naturligvis findes i de populære styrker: +1.0 +1.5 +2.0 +2.5 og +3.0

Vælger du en læsesolbrille er glassene i en behagelig brun tone som gør det behageligt at læse i solen – og naturligvis beskyttes dine øjnene mod solens skadelige UV stråler.

Til hver Karen Simonsen læsebrille medfølger en sort micro fiber etuipose – så du kan opbevare din læsebrille. Micro fiber etuiposen kan ligeledes bruges som pudseklud da den ikke ridser glassene.

Klik på grupperne herunder for flere billeder og detaljer.

 
SE MERE
 
SE MERE