ENGLISH VERSION   INSPIRATION OM PREGO BETINGELSER
SØG
 
 
B2B LOGIN
 
 
       
Din kurv indeholder 0 varer
VIS KURV
 
   
VIS:  TOM K  /  KAREN SIMONSEN  /  MENS SUNGLASSES  /  UNISEX SUNGLASSES  /  WOMENS SUNGLASSES  /  WEAROVER  /  KAREN SIMONSEN READER

TOM K

Tom Kristensen bliver af de fleste stadig associeret med Le Mans og hurtige biler. Den pensionerede racerkører er også indbegrebet af en cool, moderne mand med styr på stilen og enormt fokus på detaljen. To egenskaber som vi hos PREGO nyder godt af i vores samarbejde med Tom Kristensen i vores fælles mission om at skabe en kollektion af klassiske stilsikre solbriller, designet til den stilbeviste og modebeviste mand.

De mange unikke modeller gør det let at finde den helt perfekte Tom K solbrille. Stellene er alle lavet i lækre kvalitetsmaterialer som kulfiber, håndlavet acetat, legeret metal og alu-magnesium. Materialerne er alle nøje udvalgt på baggrund af deres individuelle kvaliteter og egenskaber. Flere af materialerne har referencer til racersporten og alle modeller har Tom Kristensens signatur indgraveret i glasset og på stangen.

Alle solbriller bærer Tom Ks signatur på glasset og er monteret med højeste kvalitet af solglas. Tom K solbriller anveder tre typer af solglas; Grå- eller grøntonede solglas med polarisering og antirefleksbehandling, eller brune glas med antirefleksbehandling og kontrastforøgende egenskaber. De brune køre-solglas fremhæver farverne rød, gul og grøn og medvirker til bedre dybdeopfattelse. Perfekt til at køre bil med, også på en gråvejrsdag. Alle Tom K solbriller kan leveres med enkeltstyrke glas eller progressive styrkeglas.

Hele kollektionen har et maskulint touch og lækre design detaljer. Materialerne er som altid nøje udvalgte og håndværket bag hver enkelt solbrille er gennemført.

 
SE MERE
 
SE MERE
 
 
SE MERE
 
SE MERE