KOLLEKTION INSPIRATION OM PREGO BETINGELSER
SØG
 
 
B2B LOGIN
 
 
       
Din kurv indeholder 0 varer
VIS KURV
 
   

Om Prego

Kvalitet og pasform

Prego solbriller er fremragende håndværk, hvor der er kælet for detaljerne i hvert eneste model.

Stellene er håndlavede i så høj en kvalitet, at det er muligt at bruge dem både som regulære brillestel eller som solbriller med styrkesolglas. Spørg din Prego forhandler om mulighederne for montering af styrkeglas i Prego solbriller.

Hvert Prego stel er omhyggeligt håndpoleret, så ingen skarpe kanter generer, og på metalstellene er næsepuderne udført i behagelig blød silikone. Hvor designet tillader det, er stængerne monteret med "stop- hængsel", så enden af brillestangen ikke ridser brilleglasset, når brillen foldes sammen.

Alle Prego solbriller leveres inklusiv et beskyttende etui.


Pleje

Pas godt på dine nye Prego solbriller. Undgå at glassene bliver ridsede så den optiske kvalitet bevares. Prego solbriller må alene rengøres med sæbevand, skylles med rent vand og tørres med en blød klud. Opbevar dine Prego solbriller i det medfølgende etui når du ikke har dem på. Har du brug for at få dine Prego solbriller rettet eller repareret kan du henvende dig hos en af vores autoriserede forhandlere.


UV beskyttelse

Prego anvender alene solbrilleglas i højeste kvalitet, fremstillet af CR-39, polycarbonat eller polariseret TAC, som beskytter mod solens skadelige UV-stråler. Alle Prego solbrilleglas er i overensstemmelse med EU forordningen 2016/425 ifølge standarden EN ISO 12312-1:2013/A1:2015 (solbriller til almindelig anvendelse).


Har du brug for yderligere information eller har du spørgsmål om Prego solbriller er du altid velkommen til at kontakte en af vores Prego forhandlere eller kontakte os direkte på webshop@pregoeyewear.dk eller telefon 6594 1540.